Ecigz.dk giver dig e-cigaretter i topkvalitet til den bedste pris


Der er mange gode grunde til at skifte smøgerne ud med e-cigaretter. Der er penge at spare, og de sundhedsmæssige fordele er enorme. Og med ecigaretter fra Ecigz.dk er det slet ikke så svært. Når du handler ved Ecigz.dk er du nemlig sikret varer af den bedste kvalitet, fornuftige priser og en helt unik kundeservice.

Hos Ecigz.dk har vi et bredt udvalg af e-cigaretter og tilbehør til rimelige priser. Vi lægger stor vægt på at kvaliteten er i top, og derfor kan du altid regne med, at de elektroniske cigaretter, du finder i vores webshop, er både flotte og funktionelle – og du har naturligvis altid 14 dages fuld returret. Refundering gælder ikke i fysiske butikker!

I vores shop finder du også e væske i et utal af smagsvarianter. Du kan få e-væske, der smager af alt fra jordbær og æble til kaffe og mentol – og så selvfølgelig af tobak.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere, der gerne hjælper dig med at finde netop den e-cigaret og de e-væsker, der passer bedst til dig og dine behov. Vi er selvfølgelig også klar til at svare på spørgsmål af mere teknisk karakter.

Når du bestiller elektroniske cigaretter og e-væske hos Ecigz.dk gør vi os stor umage med, at få sendt dine varer af sted så hurtigt som muligt. Du kan derfor forvente at modtage din bestilling allerede 1 til 2 hverdage efter, du har afgivet den.

Skulle der mod forventning opstå problemer, der resulterer i en længere leveringstid, får du besked med det samme.

Tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Derfor håber vi at du vil dele dine oplevelser med Ecigz.dk med dine venner og bekendte.

Vi ser frem til at betjene dig.