ADRESSE

Østergade 4
6400 Sønderborg

+45 30 39 40 54


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 19:00

Tirsdag : 10:00 - 19:00

Onsdag : 10:00 - 19:00

Torsdag: 10:00 - 19:00

Fredag: 10:00 - 19:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: 10:00 - 16:00


E-CIGARET BUTIK I Sønderborg | Ecigz Sønderborg – SE ÅBNINGSTIDER


E-cigz Sønderborg ligger i butikscentret borgen i hjerte af Sønderborg på Østergade 4. Inde i centeret ligger butikken i stueplan, overfor YOUSEE. 

BORGEN tilbyder gode og bekvemmelige P-muligheder, i den store P-kælder under borgen.

E-cigaret butik i borgen Sønderborg

I Vores butik, har vi et fantastisk bredt udvalg af færdigblandet væske. Vores sortiment byder på væsker til alle smagsløg og maskiner. Uanset om du fortrækker VG-tunge, PG-tunge, cremede, søde, kølige eller væsker med tobakssmag, så har vi det helt rigtige til dig. Alle vores færdigblandede væsker sælges selvfølgelig i TPD-godkendte 10ML flasker (fuldt lovlige).

Premix sortimentet vokser konstant i Ecigz og Sønderborg er bestemt ingen undtagelse. Denne type væsker fås i 20 ml, 40 ml, 50 ml, 60 ml, 100 ml og 12o ml, og er primært egnede til de større maskiner.

E-cigaret butikken i Sønderborg har et fantastisk sortiment af hardware, som dækker over alt fra pen-style eGo batterier til box- og hybrid-MODs. Ydermere tilbyder butikken et væld af tanke og RDA’er. Vi vil næsten garantere, at vi kan lave det optimale set-up for enhver smag.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af aromaer til selvblanderne. Vi byder på aromaer fra adskillige internationale, og nationale producenter. Aromaerne sælges i både 10ML og 30ML flakser. Endvidere har vi mentolkrystaller, forskellige typer flasker og andet tilbehør.

Under kategorien “Tilbehør” finder du et væld af 510 driptips og vi har også et stort sortiment af 18650 batterier fra kendte producenter, såsom Samsung, Sony og LG.

Vores sortiment er evigt voksende, og vi bestræber os på at tilpasse det til alle typer kunder.

Butikkens personale er eksperter i E-cigaretter

Butikkens energiske personale kan rådgive om alt indenfor damp, uanset om det drejer sig om rygestop eller selvbyg på mekaniske og hybrider. Her er du sikker på at få en yderst kyndig og velafbalanceret service.

Du er altid velkommen i butikken til en god snak, og lidt vejledning, uanset om det drejer sig om batterisikkerhed, rygestop, selvbyg eller gårsdagens vejr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber snart at se dig og dine dampkammerater(inder), i vores spritnye og flotte butik. Du finder os, som sagt, i borgen butikscenter, Østergade 4, i stueetagen, overfor Yousee.

Nærmeste P-muligheder, er i P-kælderen under borgen.