ADRESSE

Banestrøget 7
2630 Høje Tåstrup

+45 30 39 40 61


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 18:00

Tirsdag : 10:00 - 18:00

Onsdag : 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag : Lukket


E-CIGARET BUTIK I Høje Taastrup | Ecigz Høje Taastrup – SE ÅBNINGSTIDER


Ecigz E-cigaret handel samt E-væske i Høje Taastrup

På vej til eller fra arbejde kan du altid stoppe forbi os På Banestrøget 7 2630 Høje Taastrup. Vi ligger på stationen ved busserne.

Vi er service mindede, og altid klar på en snak samt vejledning til lige præcis den e-cigaret eller e-væske du søger eller ikke anede fandtes, som vil passe til dit behov/niveau.

E-Cigaret butikken i Høje Taastrup har en hyggelig atmosfære

Der en god varm og hyggelig atmosfære, et par lænestole samt kaffe/the til de trængende, således vi kan tage en tilbagelænet snak, hvis der skulle være behov.

Humøret er højt, samt store smil fra os til jer. Intet spørgsmål er dumt/underligt!

Vi tilbyder en stor viden inden for damp verdenen. Og forhandler selv de mest populære mærker, herunder: Smok, Elaef, Aspire, Wismec, Joytech, Vision Spinner, Freemax.

Coils til de kendte mærker, samt clearomizere - Derudover sælger vi også batterier fra Sony, Samsung, LG, Aspire, Ijoy som er autentiske - Vi sælger 18350, 18650, 20700, 21700, 26650.
Vi vil med glæde sørge for at du er klar over hvad batteri-sikkerhed er, hvordan du kan tjekke op på om et batteri er sikkert m.m.

Vi er ydest dannede indenfor damp-området, og kan derfor "oversætte" termer og udtryk således at uanset din baggrundsviden, kan du forvente at gå her fra fuldt påklædt til at dampe. Vi kan gå i dybden og kigge direkte på hvilket slags ecigaret man er ude efter.

Hovedsageligt findes der 3 forskellige måder at dampe på - Disse kaldes DL (Direkte Lunge) Som er meget luftige, og bliver dampet på som var det en vandpibe.

MTL (Mund Til Lunge) Hvor du damper ligesom en cigaret - Dvs du får dampen ind i mundhulen, hvorefter du inhalerer.
RDL (Restriktivt Direkte Lunge) Hvor det stadigvæk er ligesom en vandpibe, men den er lidt strammere i suget - Og fungerer som en hybrid mellem DL og MTL hvor begge metoder er brugbare.

Alt i butikken er TPD-godkendt og vi fører streng politik at kun sælge til +18 år, vi spørger efter billed-id ved mindste tvivl.

Vi forhandler E-væske af store kendte mærker som pre-mix (10ml) og premix/shortfill (60ml/120ml)

Vi har en Aroma bar med vores egne E-væske Aroma,(alt fra lakrids, slik, tobak, tobaksrøg blandinger, Custard, frugt. Med og uden køling, som værende DYI.

Vores E-væske fås i henholdsvis blandinger 100/70-0/30-50/50 VG/PG – tyk-normal-tynd væske. Typiske shortfill er de tykkere væske, og ikke alle maskiner ville kunne køre med denne effektivt. Men spørg os ved køb af E-væske.

Stort sortiment af E-Væsker

I vores sortiment af E-væske, finder du blandt andet: Tobak, Menthol, Custard, frugt, bær, slik, dessert, med/uden kølingeffekt. Vores juice-sortiment kommer fra hele verden - USA, Phillipinerne, Danmark for at nævne de 3 største.

Udover færdiglavede væsker, har vi også vores egen aroma, som også sælges løst.

Vi tilbyder også nikotin base til shortfill samt aroma. 0 til 18mg. Vi ligger også inde med diverse basekits på 3mg, 6mg, 9mg, 12mg, 15mg, 18mg.

Skulle i være til den mere avancerede damp (RDA/RTA) osv Har vi også mulighed for at være behjælpelig med hensyn til sikkerhed(ohms lov), salg af coilwire/Coil/vat af forskellige mærker.

Mangler du et sted at lære mere om damp, begynde med at dampe, få stillet din nysgerrighed eller hjælp til at vedligeholde dit rygestop via damp? Så er Ecigz i Høje Taastrup en storspiller med mange års erfaring.