ADRESSE

Stationstorvet 13
2620 Albertslund

+45 30 39 40 62


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 18:00

Tirsdag : 10:00 - 18:00

Onsdag : 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag : Lukket


E-CIGARET BUTIK I Albertslund | Ecigz Albertslund – SE ÅBNINGSTIDER


albertslund%20e-cigaret%20butik%202.jpg

Her finder du E-Cigaret Butikken i Albertslund

Ecigz Albertslund er beliggende nær Albertslund station i Albertslund Centrum overfor Imerco og ved siden af Matas.

Butikken er stor, og giver en "hjemmelig" fornemmelse med en sofa, TV. Vi har altid varm kaffe på kanden, en hyggelig og afslappet atmosfære, og er klar til at rådgive dig om alt uanset om det drejer sig om at starte på dampen, finde den rigtige væske, lære at bygge på selvbyg (såsom RDA'er, RTA'er) eller generelle spørgsmål du ligger inde med.

I tilfælde af vi skulle være i tvivl om du/andre kunder er over 18, vil vi kræve gyldigt billede-ID.
Hunde og dyr er tilladt i butikken indenfor rimelighedens grænser.

Vi har altid det nyeste inden for de mest gængse mærker så som SMOK, Vaperesso, Aspire, GeekVape, samt andre TPD-godkendte produkter.

Hos Ecigz Albertslund er vi sikre på, at vi har en ecigaret der passer til dig - Om dit mål er at lave meget eller lidt damp, cigaret-erstatning eller rygenedtrapning - Så har vi grejet til det!
Vi har et stort udvalg a e-juice, således at uanset hvordan din "smagsprofil" er - Så har vi den rette væske til dig, Om det er den mest rå tobak, den mest harske lakrids eller den sødeste vandmelon - Så har vi det.

Vi producerer desuden også vores egne aromaer hvor vi har blandt andet lakrids, frugter, tobak, custards, kage. You name it? We have it!

Idét vi laver vores egne aromaer, ligger vi også inde med massere af viden indenfor DIY (Do It Yourself) og vil kunne være behjælpelige med hvis du har planer om at lave dit helt eget væske fra bunden af.

Vi har mange års erfaring indenfor E-væske, og har intet imod at blive brugt som sparrings-partner til at udvikle en væske som passer til netop DIT behov.

Udover at producere vores egne aromaer, laver vi også vores egne "shortfills", heriblandt vores kendte "Headshot" serie - Som indeholder custards, forskellige tobaks-varianter samt friske & kølige frugter.

Højt serviceniveau i e-cigaret butikken

Service er noget vi tager tæt til os, og vil altid modtage dig med et smil - Hjælpe dig med at få styr på det hele, således at du kan forlade butikken med den relevante viden, og at dine behov er blevet afdækket.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge så kom ind og få en snak, så kan vi fælles finde ud af hvad dine behov er, samt finde ud af hvordan vi skal få dem dækket.

Skulle det ske at du spørger efter et produkt vi ikke har i butikken, kan vi prøve at skaffe produktet hjem indenfor få hverdage, eller finde et alternativ - Dette forudsætter dog at produktet er godkendt i overenstemmelse med TPD-reglementet.

Vi glæder os til at tage imod dig i Ecigz Albertslund!