ADRESSE

Adelgade 61
8660 Skanderborg

+45 30 39 40 53


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 19:00

Tirsdag : 10:00 - 19:00

Onsdag : 10:00 - 19:00

Torsdag: 10:00 - 19:00

Fredag: 10:00 - 19:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag : Første Søndag i måneden 10.00-16.00


E-CIGARET BUTIK I Skanderborg | Ecigz Skanderborg – SE ÅBNINGSTIDER


E-cigaretter i Skanderborg

Ecigz Skanderborg er lokaliseret i butikscenteret Bloms som ligger på Adelgade i midtbyen af Skanderborg. Butikken i sig selv ligger ved siden af udgangen hos Føtex, og Vibholm smykkebutikken. Kommer man fra hovedindgangen fortsætter man lige frem, drejer man til venstre efter indgangen til Føtex, og fortsætter rundt indtil butikken ses på venstre hånd.

Bloms centeret har flere let tilgængelige parkeringspladser, både under centeret i parkeringskælderen, og på taget af centeret.

Tager du ind i Ecigz Skanderborg bliver du mødt af venlig og kompetent personale, som står klar til at yde den bedste service og give den bedste rådgivning muligt, uanset om man er nybegynder med et starter kit, eller man har gjort sig brug af e-cigaretter i en længer periode og har de større kits eller selvbyg.

Lidt om E-Cigaret butikken i Skanderborg

Butikken i sig selv er en af de mindre butikker vi har rundt omkring i landet, med en åben facade, med en stille og rolig atmosfære, og på samme tid med en masse produkter som står fremme til at kigge på og høre om. Hvis man vil er der også mulighed for at sætte sig ned og få en hyggelig snak med personalet hvis det lyster, med stole ved disken som også tilbyder mulighed for at kunne dufte og smage på lidt af udvalget hos os inden for e-væsker, og høre lidt om de forskellige produkter mens man slapper lidt af.

Udvalget af e-væsker er meget bredt, og består af mange forskellige smags profiler, i både færdigblandet e-væsker i 10 ml flasker, samt 50 ml, 60 ml, 100 ml og 120 ml shake n’ vapes flasker, samt diverse blandingsforhold så e-væskerne passer bedst til dit behov og din e-cigaret.

Til dem som foretrækker at blande deres egen, har vi også et stort udvalg af aromaer med smagsprofiler til enhver sag. Vi tilbyder også base til at blande selv i flere blandingsforhold som ren VG, ren PG, 80VG/20PG, 70VG/30PG og 50VG/50PG, så man er sikker på at man kommer herfra med det nødvendige som skal bruges til at blande e-væske, som passer lige til ens behov og ens e-cigaret.

Ecigz butikken har et stort udvalg

Butikken har også et stort udvalg af hardware i alle prisklasser, som starterkits fra de større producenter som Aspire og Eleaf, til boks mods fra firmaer som SMOK og Vaporesso. Med e-cigaretter i alle former og størrelse er man sikker på at kunne finde en e-cigaret som passer til ens behov, om det så er et all-in-one kit eller om man selv sammensætter et batteri eller mod med en tank.

Leder man efter tilbehør eller værktøj finder man også et bredt udvalg af produkter i butikken. Med batterier fra producenter som Samsung eller Sony, hvortil man også kan finde ladere fra f.eks Efest, Golisi eller Nitecore, med mulighed for at oplade 1 til 8 batterier på samme tid.
Udover batterier har vi selvfølgelig også diverse tilbehør som ekstra glas, kabler, opbevaring til batterier og værktøjs kits til dem som benytter sig af selvbyg.

I Ecigz prøver vi altid på at udvide vores sortiment indenfor e-væsker og hardware, så der altid er noget nyt og spændende.

Vi glæder os til at se dig i butikken, og til at kunne hjælpe på alle måder.