ADRESSE

Østergade 12
7500 Holstebro

+45 30 39 40 52


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 17:00

Tirsdag : 10:00 - 17:00

Onsdag : 10:00 - 17:00

Torsdag: 10:00 - 17:00

Fredag: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 14:00

Søndag : Lukket


E-CIGARET BUTIK I Holstebro | Ecigz Holstebro – SE ÅBNINGSTIDER


Ecigz Holstebro ligger i Færchhuset på Østergade 12, 7500 Holstebro... ligeover for Bones.
Der er gode parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet, ved Fakta.

Hvad tilbyder vi hos Ecigz i Holstebro?

I vores butik har vi et stort udvalg af alting lige fra hardware til aromaer - Vi sælger b.la SMOK, Eleaf, Aspire, Freemax, Uwell, Wismec, Vaporesso, Vision Spinner, eGo batterier, Geekvape.

Vi har coils til alle de store mærker - Og mange varianter til de forskellige tanke. Dette betyder vi vil kunne hjælpe med at finde lige præcis den brænder, som passer til netop dig - De forskellige coils virker på forskellige måder - Som kan mærkes enten via hvor meget damp de laver, hvor meget smag de giver - Eller hvor “stram i suget” den skal være.

Udover vores hardware, har vi i vores E-liquid afdeling væsker fra 0mg nikotin, op til 18mg.
Vores væsker er både 50/50 VG/PG, 70/30 eller ren VG. Udover det førnævnte, har vi også vores egen Aroma-linje, med alt lige fra lakrids, frugt, slik, tobak og custard væsker.

Alt vi sælger i butikken er TPD-Godkendt, og vi har streng kontrol af alder - Således vi ikke sælger til mindreårige.

Høj service og stor viden indenfor e-cigaretter

Hos Ecigz kan du forvente en høj service, og en stor viden indenfor e-cigaretter idét alle ansatte er stærkt passionerede omkring ecigaretter. Vi sælger også base-kits med valgfri nikotinstyrke (Så længe det er mellem 0mg og 18mg) og kan hjælpe dig igang med DYI væsker.

Personalet står altid klar til at hjælpe dig med at finde opskrifter på e-væske som passer netop dine smagsløg, og er gode til at sparre med i forhold til blandingsforhold, blanding af aromaer samt steeping/modnings-processen.

Vi har et stort udvalg af pre-mix/shortfill væsker, i både 60 samt 120ml som kommer fra hele verden - Alt lige fra de friskeste, sødeste malaysiske væsker, amerikanske slik-væsker, danske custards og alt lige imellem. Ved køb af færdiglavede væsker, medfølger der gratis nikotin-shots til at fylde flasken op med - Det vil sige INGEN skjulte ekstra-priser - den pris du ser, er den pris du får! Vi anbefaler dog kun shortfills til større e-cigaretter, da væsken ofte er tykkere og de små maskiner ikke kan holde til dem.

Vi sælger også batterier, i alle relevant størrelser til e-cigaretter - Det vil sige 18650, 20700, 21700, 26550 fra LG, Samsung og Sony.

Vores personale er yderst erfarne indenfor faget, og vil være i stand til at hjælpe med at svare på spørgsmål du skulle have, samt eventuelle problematikker du skulle ligge inde med.
Vi er desuden også i stand til at kunne hjælpe med RDA/RTA/RDTA/RBA’er da vi har flere års erfaring med selvbyg, og bruger det til dagligt selv.

Ecigz butikken i Holstebro har stor success med at hjælpe rygere til at skifte over på dampen - Og ligeledes hjælpe med at blive på dampen.

Så hvis du leder efter en butik til at vejlede med start af damp, eller om du er en erfaren damper som søger en butik der kan hjælpe med mere avancerede teknikaliteter, håber vi at Ecigz Holstebro passer til lige netop dine behov!