ADRESSE

Vestergade 13
4600 Køge

+45 30 39 40 57


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 18:00

Tirsdag : 10:00 - 18:00

Onsdag : 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag : Lukket


E-CIGARET BUTIK I Køge – Ecigz Køge – SE ÅBNINGSTIDER


E-cigaret butikken i Køge, Ecigz ligger på Vestergade i Køge by.

Ecigz ligger på Vestergade med gode parkeringsmuligheder på Kvickly parkeringsplads hvor man kan holde i 2 timer gratis og Ecigz ligger ca. 5min. derfra på gå-ben, så der er også mulighed for at se alle de andre gode butikker der ligger på Vestergade.

Køge St. ligger ca. 8min. derfra på gå-ben. Ecigz er i en ældre bygning ved siden af tøjbutikken Mono nede i kælderen med et stort vindue, så man er ikke i tvivl og vores skilt står altid udenfor så man kan se hvor man skal gå ned, vi ligger lige overfor I butikken er der en dejlig atmosfære med siddemuligheder hvis der er lidt ventetid, lørdag og onsdagsavisen ligger også altid klar, og der er altid varm kaffe på kanden.

Du kan finde et stort udvalg af premium væsker fra forskellige producenter, så der er noget for en hver smag. Vi har også vores meget populære væsker som er det vi kalder selvbland (aromaer).

De bedste mærker af E-Cigaretter
Vi har forskellige af mærker fra producenter som SMOK, ASPIRE, ELEAF, VAPRESSO, EGO batterier, mm.

Vi gir en professionel vejledning så vi kan finde frem til hvad hver enkel kunde har brug for både til rygestoppet, eller bare opgradering fra hvad man allerede har af udstyr.

Personalet er altid glade og imødekomne overfor hver enkel kunde, og de går meget op i at kunden går derfra med en god følelse og vil komme tilbage til butikken.

Vi glæder os til byde dig velkommen og håber snart at se dig og dine dampkammerater(inder) i vores hyggelige butik på Vestergade 13.