ADRESSE

Casinotorvet 2
4200 Slagelse

+45 30 39 40 56


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 10:00 - 18:00

Tirsdag : 10:00 - 18:00

Onsdag : 10:00 - 18:00

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag : Lukket


E-CIGARET BUTIK I Slagelse | Ecigz Slagelse – SE ÅBNINGSTIDER


Her finder du E-Cigaret butikken i Slagelse

E-Cigz Slagelse er en specialbutik der ligger mellem Vestsjællands Centret og Galleriet i centrum af Slagelse.

Butikken har åbent mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15, ved begivenheder og late nights, f.eks. Black Friday lukker butikken tidligst kl. 20. Her bliver der forhandlet e-cigaretter, væsker og diverse tilbehør af høj kvalitet.

Her findes et bredt udvalg af mange størrelser e-cigaretter, der er derfor et udvalg for enhver smag, hvad end man er store eller små e-cigaretter. Pod systemer, selvbyg, mods, tanke samt kits og batterier hertil er en del af det faste sortiment. Det nyeste og bedste er ofte at finde i butikken. Butikken har ligeledes et stort udvalg af væsker.

Der er e-væsker til alle smagsløg, der er bl.a. frugt-, slik- og kaffe væsker. Væskerne kan både fås med og uden nikotin og kan købes i 10 ml og op til 120 ml. Af mærker på væskerne findes der et stort udvalg af de bedste og mest populære mærker til gode og retfærdige priser. Der sælges og aromaer og base til dem der foretrækker at blande deres væsker selv. Bruger man nikotin i sin væske vil der det der kan være i flasken følge med uden merbetaling. 10 ml væskerne fås med 0 mg, 6 mg, 12 mg og 18 mg nikotin. 10 ml nikotin base forhandles med og uden nikotin.

Der er produkter til alle aldersgrupper og alle typer af dampere. Der kan tages imod bestillinger af udstyr og væsker som normalt ikke forhandles i butikken eller større mængder af væsker såfremt vores leverandør har den ønskede bestilling til rådighed.

E-Cigaret butik med TOP SERVICE

Servicen er altid i top, man forlader aldrig butikken uden at have fået den nødvendige viden og rådgivning om de produkter man er interesseret i, og har man spørgsmål omkring et produkt eller til dampning og e-cigaretter bliver de altid besvaret til fulde. Ønsker man et produkt som enten ikke bliver forhandlet eller ikke er til rådighed på det pågældende vil der altid blive foreslået lignende produkter der enten er af samme kvalitet eller bedre.

Hos E-Cigz er man aldrig bare endnu en kunde, man er altid en kunde med sit eget behov som skal opfyldes og de forskellige behov vil altid blive opfyldt, der bliver gjort en stor ære i hele tiden at lytte til og forstå de enkelte kunders behov og derfra bliver der hjulpet for at få hvert enkelt og individuelt behov opfyldt. Der bliver taget den nødvendige tid til den enkelte kunde, så ingen går der derfra med en følelse af ikke at have fået den ønskede service.

Har man spørgsmål, men ikke har mulighed for at komme hen i butikken kan man inden for åbningstiden ringe ind til butikken her vil opkaldet vil blive besvaret hvis der er mulighed for det ellers vil man blive ringet op så snart det er muligt.

Man kan også finde butikkens Facebook side og sende en besked, beskeden vil som regel blive besvaret inden for kort tid så længe man skriver inden for åbningstiden, ellers bliver der svaret hurtigst muligt efter butikken har åbent.

Butikken er indrettet pænt og indbydende, der er et lille venteområde med to stole og et bord som kan benyttes ved evt. ventetid.

Butikkens lokaler holdes hele tiden rene og pæne. De forskellige e-cigaretter er udstillet i fire montre samt på disken. Montrerne er opdelt i kits, mods og tanke, selvbyg samt udstyr hertil og en montre med tre tilbud hvor man får et kit, de nødvendige batterier, oplader til batterierne og en væske.