ADRESSE

Herlev Hovedgade 138C
2730 Herlev

+45 30 39 40 51


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 11:00 - 18:00

Tirsdag : 11:00 - 18:00

Onsdag : 11:00 - 18:00

Torsdag: 11:00 - 18:00

Fredag: 11:00 - 18:00

Lørdag: 11:00 - 15:00

Søndag : Lukket

E-CIGARET BUTIK I Herlev | Ecigz Herlev – SE ÅBNINGSTIDER


herlev%20e-cigaret%20butik.jpg

Her finder du E-Cigaret butikken i Herlev

Ecigz butikken i Herlev ligger lige i nærheden af Herlev Bycenter, med mulighed for parkering og der er et busstoppested lige i nærheden. Butikken har ligget dér i 5 år og har et personale med stor viden og har et stort og varieret udvalg af produkter samt tilbehør.

Ecigz Herlev har usædvanligt stor ekspertise indenfor dampudstyr og tilbehør og det gælder også indenfor selvbygning af coils, brug af batteri og selvblanding samt vedligeholdelse af produkterne.

Her tilbyder vi en stor variant af kits til både begyndere og kunder som i forvejen er erfarende brugere samt adviseret mods. Dette gælder også lidt ældre modeller, som stadig kan være et hit iblandt mange brugere. Til selvbyggere har vi en masse RDA’er at tilbyde og alt der skal bruges til; vat, tråd og værktøj og vi giver gerne gode tipstil hvordan man bygger på dem.

Mærker som SMOK, Aspire, Eleaf og Vaporesso findes her og også en stort udvalg af coils, til produkter vi ikke sælger, men med glæde har butikken hvis du mangler dem til din tank. Om du foretrækker søde, sure eller bitre smage, kan vi garantere at vi har en masse e-væske varianter at vælge imellem og vi kommer gerne med forslag, hvis det bliver overvældende med at de mange valgmuligheder.

E-Cigaret butikken i Herlev er en af de bedste

Ecigz Herlev har beliggenhed på Herlev hovedgade lige overfor et lille udendørs center som består af et pizzeria, blomsterhandel, slikbutik, isenkram m.m. Bagom butikken er der en masse parkeringspladser og naturligvis Herlevbycenter, en hyggelig gågade som består af tøjbutikker og hyggelige restauranter. Der er mange busser som har et stoppested ved siden af butikken fx 350S og 161, samt tager det kun 10 minutter på gåben fra Herlev station.

Inde i butikken er der stor og luftigt plads med synlig udsigt til mange af de produkter der bliver tilbudt, samt en bred og behagelig sofa som kunderne altid er velkommen til at flade ud i. Der er et stort vindue ved indgangen som giver en masse lys og rumlighed i butikken, samt kan en masse produkter ses udefra, som gør at du ikke er i tvivl om at det er en damp butik når du passere forbi.

Der er altid musik i baggrunden, som ofte giver kunden en nostalgisk og glad følelse eftersom sangene er lidt gamle, men gode.Der er gjort brug af logoets farver i butikken bestående af rød og blå, for at give en varm atmosfære og som udstråler selvtillid og gå på mod, som også er ord der beskriver medarbejderne.

Professionel vejledning i brug af e-cigaretter

Vores personale består af flere medarbejdere end de fleste butikker, så vi dermed har tiden til at give ekstra vejledning og demonstration af produkterne. Det er også derfor mange stamkunder ofte bliver hængende lidt endnu efter købet for at hygge sludre med os. Personalet er flinke og forskellige på hver sin måde, som hver især har haft ekspertise indenfor dampudstyr før vi blev ansat hos Ecigz, så som kunde kan man altid regne med god dialog og vejledning.

Vi opsætter gerne dit nye kit, så du er klar til at dampe allerede kort tid efter købet og du dermed også har fået viden og set visuelt hvordan omkring kittet fungere, gerne også med humor iblandt vejledningen. Det skal også siges at vi har godt kendskab til sproget engelsk, som gavner nytilflyttede, udvekslings studerende og turister.

Så er det første gang du træder ind i en dampbutik for at købe dit første kit eller er du erfarende brugere som gerne vil købe noget tråd til din RDA, så tøv ikke at komme forbi for at få brugbart vejledning med et smil på læben fra passioneret og engageret medarbejdere, som gerne vil hjælpe dig.