ADRESSE

Sølvgade 92
1307 København K

+45 30 39 40 51


ÅBNINGSTIDER

Mandag : 11:00 - 18:00

Tirsdag : 11:00 - 18:00

Onsdag : 11:00 - 18:00

Torsdag: 11:00 - 18:00

Fredag: 11:00 - 18:00

Lørdag: 11:00 - 15:00

Søndag : Lukket


E-CIGARET BUTIK I København | Ecigz København – SE ÅBNINGSTIDER


e-cigaret%20butik%20k%C3%B8benhavn.jpg

Bor eller arbejder du i København og mangler du en god e-cigaret butik, så kom indenfor hos ecigz i Sølvgade 92.

Her finder du E-cigaret butikken i københavn

Butikken er en specialiseret e-cigaret forhandler og har en central beliggenhed på Sølvgade 92, lige før søerne hvis man kommer fra city eller nørreport station. Sølvgade er en relativ trafikeret vej med envejs trafik og parkeringsmuligheder på begge sider af gaden. Sølvgade byder desuden på et liv af butikker og lækre spisesteder, samt et cafe og natteliv i nærheden af københavns livlige centrum uden at være det.

En hyggelig E-cig butik i København

Kom indenfor i butikken hvor vi har en hyggelig atmosfære med faglig dygtig og servicemindet betjening som kan det meste indenfor e-cigaret verdenen. Vi byder altid på en kop varm kaffe og en hyggelig snak om dine e-cigaret behov. Udover hygge har vi naturligvis et stort sortiment af de bedste e-cigaret startsæt på markedet, samt færdigblandede e-væsker klar til at blive brugt i din ecigaret, og altid et godt udvalg af aromaer/smage, PG/VG baser og tomme flasker til selvblanding.

Vi har alt indenfor E-cigaret startsæt og mere avancerede MODS og RBA/RTA tanke til sub-ohm. Kort sagt har vi alt til nybegynderen som bare gerne vil holde op med at ryge men også til den avancerede og kræsne bruger af e-cigaretter. Naturligvis er alle vores produkter TPD-godkendte, og vi fører alle de kendte e-cigaret mærker som SMOK, Aspire, Eleaf, Joyetech, Vaporesso, Uwell og de populære e-pod startsæt fra Nordik.

E-Væske sortimentet er stort og udvider sig løbende hos ecigz. Vi forhandler naturligvis alle de kendte færdigblandede 10ml e-væsker med og uden nikotin fra LIQUA (16 smagsvarianter) og VAPESON (20 smagsvarianter), men vi har også lækre 60ml shortfill e-væsker fra OHMBOYZ, HEADSHOT, FIZZY, Just Juice, IVG, Guerilla Flavors, Crafted, Horny Flavors, Riot Squad, NOS, Psycho Bunny. Til selvblanderen har vi mange aromaer, nikotinbaser i 10ml størrelser og VG/PG baser uden nikotin i størrelserne 10ml, 100ml og 1liter.

Butikken er en del af ecigz kæden som er en stor landsdækkende kæde af specialiserede e-cigaret forhandlere. Det betyder at du altid få den samme gode hjælp og vejledning i alle vores butikker da vi arbejder sammen og har de samme produkter og samme høje niveau af faglig know-how i branchen.

Du kan altid se i oversigten over alle vores butikker og finde den butik som er nærmest dig med mulighed for at kontakte dem direkte per telefon eller email.