Her kan du læse lidt om, hvordan du hurtigt kommer i gang med at dampe.

eGo batterier:

Når du modtager batterier er de låst fra fabrikken. Du tænder for den ved at trykke  5 gange hurtigt efter hinanden. Når du har gjordt det, vil knappen lyse blå 3 gange og batterier er nu aktiveret.

Første gang du oplader dit batteri, er det bedst at det bliver opladet i ca.8 timer så holder det sig længere.

Ce4+V2 clearomizer:

Det gode ved ce4 clearomizer er at tanken og forbrændingsenheden er samlet i en. Det første du skal gøre er at skrue mundstykket af, derefter hælder du din tilkøbte e-Væske på. Når du hælder e-Væsken på, holder du flasken i en 45 grades vinkel, og hælder stile og roligt på så væske løber ned af  siden på clearomizeren.

Atomizer og tanke:

På eGo-t er der både en tank og en forbrændingsenhed som kaldes for Atomizer.

Når du skal fylde tanken op, sidder der et silikonelåg for enden af tanken. Dette låg skal man have af for at hælde e-Væske på. Når du sætter låget på igen er det vigtigt at den sidder ordenlig på så den holder tæt.

På silikone låget er der et lille hul, det er derfra væsken kommer ned i forbrænderen. Når du kan se at der ikke kommer så meget damp, er det en god ide at tjekke om at hullet ikke har udvidet sig for meget så skal du have en ny tank. Det er også en god ide at rense Atomizeren engang imellem. Det kan du gøre ved at tage et stykke køkkenrulle og lige rense nede i selve Atomizeren, det hjælper også nogen gange at puste hårdt ned i den.