E-cigaretter sparer dig for mange tusinde kroner


Rygning er ikke bare farligt – det er også ekstremt hårdt for privatøkonomien. Og i en tid hvor afgifterne på tobak bare stiger og stiger, er der god grund til at se sig om efter et mere økonomisk alternativ.

Og med en el-smøg er der rigtig mange penge at spare.

Ryger du bare 10 cigaretter om dage, kan du spare godt 500 kroner om måneden ved at skifte de sundhedsskadelige cigaretter ud med elektroniske cigaretter. Ryger du mere, er fortjenesten selvfølgelig endnu større.

Ryger du 20 cigaretter om dagen sparer du hurtigt helt op mod 1000 kroner om måneden. Penge, der let kan bruges på sjovere og mere fornuftige ting end cigaretter.

El-cigaretter er økonomiske i brug fordi de holder længe, men også fordi det er let og billigt at skifte de enkelte dele ud undervejs. Ecigaretter er i sig selv forholdsvis billige, og når først du har dem, behøver du kun at investere i e-væske eller e-liquid for at kunne nyde roen, smagen og fornemmelsen hver gang, behovet melder sig.

Samtidig åbner der sig helt nye muligheder for dig, når du skifter smøgerne ud med elektroniske cigaretter. Med el-cigaretter er du ikke længere påvirket af rygeforbud – du kan ryge på din e-cig hvor og hvornår du har lyst til det – uden at genere nogen.

E cigaretter er nemlig lugtfrie, og røgen består af vanddampe, der hverken skader eller generer dine omgivelser. Du kan altså ryge indenfor uden at døje med lugt, der hænger i gardiner og gulvtæpper – og uden at påføre din familie og venner nogen form for sundhedsfare.

Samtidig kan e-cigaretterne være din vej til et længere og lykkeligere liv. Hvert år dør 14.000 danskere af rygning. Det er over 1000 dødsfald om måneden, og eksperter vurderer, at man afkorter sit liv med helt op til 10 år, hvis man ryger hver dag.

Og ikke nok med det. Alt for mange rygere døjer med svær sygdom og store helbredsmæssige problemer i årevis. En risiko du let og elegant kan slippe udenom ved at skifte til elektroniske cigaretter.