Fragt og levering

Levering
Varemodtagelse
Fortrydelsesret
Varebytning

Levering

Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt. Den typiske leveringstid er 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Varemodtagelse

Vores varer bliver som regel afstendt som brev, og er ikke forsikret. Hvis du ønsker at få sendt dine varer med track´n trace koster dette 80 kr. Ved modtagelse af varene er det en god ide at kigge din forsendelse igennem. Hvis det skulle være opstået et problem eller en fejl bedes du kontakte os pr. mail på info@ecigz.dk hurtigst muligt efter fejlen er opdaget.

Fortrydelsesret

Som kunde hosEcigz.dk har du 14 dages fuld returret på alle varer. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortrydes købet inden for 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Tilbageleveres varen ikke i samme standog er brugt. fratrækkes der 100 kr fra af købsprisen. Omkostninger ved at sende varen tilbage dækkes af forbrugeren. Ecigz.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §12c.
I returpakken bedes du lægge registrerings- og kontonummer, hvortil pengene skal tilbagebetales. Skriv også at det er en fortrydelse det drejer sig om.

Varebytning

Såfremt at du ønsker at bytte dine varer skal du sende en e-mail til info@ecigz.dk, hvor det tydeligt fremgår hvad du ønsker at bytte fra og til. Kun står selv for udgifterne ved ombytning. Når vi har modtaget returvaren samt betaling sender vi dig den nye vare.